از یکم تا هفتم تیرماه، همزمان با سالگرد شهادت معمار دستگاه قضایی جمهوری اسلامی ایران، شهید آیتالله سیدمحمد حسینی بهشتی و 72تن از یاران صدیق انقلاب که باعنوان هفته قوهقضائیه نامگذاری شده است، عملکرد و دستاوردهای این قوه در طول یک سال در معرض دید صاحبان حقیقی انقلاب قرار میگیرد. به این بهانه مروری خواهیم داشت بر شاخصترین اقدامات قوهقضائیه با ریاست غلامحسین محسنیاژهای.
بسیاری از ما پس از غذاخوردن دچار رفلاکس معده میشویم و از این لحاظ نگران و کلافه هستیم. دراینصورت بهتر است بدانید دلیل این اختلال چیست و چطور میتوان از راه طبیعی و ساده خود را درمان کرد. راهکارهایی در پزشکی وجود دارد که با خوردن داروهای شیمیایی این مسئله به طور موقت حل میشود؛ اما در طب سنتی به درمان و رفع این مشکل توجه ویژه شده است. بدینمنظور نظر جواد کاردانپور، محقق طبسنتی و مشاور تغذیه سالم را جویا شدیم که میتوانید مطالعه کنید.
گفتوگو با محمدحسین فروغی، پژوهشگر، درباره معماری چهارباغ اصفهان
دکتر محمدحسین فروغی، پژوهشگر، مؤلف و دانشآموخته دکتری تاریخ است که چندی قبل در نشست «چهارباغ؛ از دیروز تا امروز» در موزه گرمابه علیقلیآقا به تاریخ شکلگیری خیابان چهارباغ پرداخته بود. به بهانه این نشست که به همت مرکز اصفهانشناسی و خانه ملل سازمان فرهنگی اجتماعی ورزشی شهرداری اصفهان برگزار شده بود، به سراغ او رفتیم تا پرسشهایی را درباره پیدایش خیابان چهارباغ و کارکردهای آن مطرح کنیم. این گفتوگو را در ادامه بخوانید.
نشست تخصصی ایران و عربستان از سوی خانه اندیشمندان علوم انسانی برگزار شد
مذاکرات ایران و عربستان در حالی پشت درهای بسته انجام میشود که ایران به عنوان دیرینهترین قدرت منطقه شناخته میشود و در مناسبات منطقهای و فرامنطقهای تأثیرگذار است. از سوی دیگر عربستان نیز یکی از کشورهای قدرتمند منطقه محسوب میشود. مذاکرات بین دو کشور ایران و عربستان، خاورمیانه را تحتتأثیر قرار خواهد داد. به همین دلیل و برای بررسی هر چه بیشتر روابط دو کشور، نشست تخصصی ایران و عربستان و دورنمای رابطه این دو کشور مهم خاورمیانه با همکاری مرکز مطالعات راهبردی خلیجفارس، انجمن ایرانیان مطالعات غرب آسیا و خانه اندیشمندان علوم انسانی برگزار شد.
حسن لاسجردی، پژوهشگر مسائل خاورمیانه: بهره برداری از منابع آب چالش اساسی منطقه است
نشــسـت مجازی خاورمیانه، تغییرات ژئـوپـلیتیک و چــالــشهــای پــیـــش رو از سوی مرکز مطالعات راهبردی خلیجفارس، انجمن ایرانی مطالعات غرب آسیا و گروه علوم سیاسی خانه اندیشمندان علوم انسانی برگزار شد. حسن لاسجردی، پژوهشگر مسائل خاورمیانه، با موضوع «دورنمایی از تغییرات استراتژیک در خاورمیانه» مهمان این نشست بود.
نمایندگان مجلس با 140 رای مخالف با وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش مخالفت کردند
روز گذشته مجلس شورای اسلامی میزبان حجتالاسلام سید ابراهیم رئیسی و هیئت همراه او و البته مسعود فیاضی، وزیر پیشنهادی برای وزارت خانه آموزشوپرورش بود. طبق روال همه جلسات رأی اعتماد، رئیسجمهور از گزینه پیشنهادی خود دفاع کرد و بعدازآن نوبت به نمایندگان مخالف و موافق و وزیر پیشنهادی برای دفاع از خود رسید. بعد از شنیده شدن صحبتهای مخالفان و موافقان و بارأی گیری از نمایندگان، مسعود فیاضی با ۱۱۵ رأی موافق، ۱۴۰ رأی مخالف و ۵ رأی ممتنع از مجموع ۲۶۰ رأی مأخوذه نتوانست صندلی وزارتخانه مهم آموزشوپرورش را از آن خود کند. پیش از او حسین باغ گلی بهعنوان گزینه پیشنهادی تصدی آموزشوپرورش به مجلس شورای اسلامی معرفیشده بود؛ اما در جلسه رأی اعتماد پرحاشیه دیروز مجلس چه گذشت؟