ویژه نامه ها

اشتراک الکترونیکی روزنامه

CAPTCHA ی تصویری

شماره های پیشین

پروتئین حیوانی ریسک سرطان را افزایش می‌دهد

تاریخ درج : یکشنبه ۲۵ خرداد ۱۳۹۹
افزایش سبزی‌ها به‌جای گوشت، ماده سرطانی در طول پخت ایجاد نمی‌کند

اینکه مردم از سرطان واهمه دارند، به این دلیل است که این بیماری به‌آرامی و اغلب با درد بسیار در طول ماه‌ها بر بدن انسان مسلط می‌شود و سریع در اعضای مختلف بدن پخش می‌شود.در این رابطه بهتر است بدانید که تشکیل آمین‌های هــتروسایکیلیــک سرطان‌زا مخصوص حیوانات بوده و شامل گوشت حیوانات، ماهی‌ها و پرندگان است.به گفته دکتر رسول حیدری، رئیس انجمن محافظان طبیعت و محقق تغذیه پروتئین حیوانی باعث افزایش خطر سرطان می‌شود و مواد شیمیایی دیگر مثل آفت‌کش‌ها، آلوده‌کننده‌های صنعتی و انواع فضولات صنعتی نقش زیادی در سرطان دارند. اما بدن ما یک سازوکار طبیعی دارد که قادر است در داخل سلول و توسط آنزیمی به نام اکسیداز با عملکرد طبیعی از خود دفاع کند، البته به‌شرط دریافت منابع طبیعی.میوه و سبزی‌های تازه بیشتر از فیبر تشکیل‌ شده‌اند؛ فیبر به غذا حجم می‌دهد و باعث می‌شود سریع‌تر در مجرای گوارشی حرکت کند و سمومی  را که درنتیجه پختن بافت‌های حیوانی به بدن واردشده،جذب کرده و به دفع آن‌ها کمک کند. در ضمن وقتی پروتئین‌های گیاهی خورده می‌شوند، هیچ عارضه‌ای برای بدن ندارند.

 

url : http://www.isfahanziba.ir/node/109860

اصفهان زیبا را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

 

 

ضمائم روز

پیوست‌ها

  

 

 

بایگانی