ویژه نامه ها

اشتراک الکترونیکی روزنامه

CAPTCHA ی تصویری

شماره های پیشین

پخت و پز آسان

تاریخ درج : پنجشنبه ۲۷ تیر ۱۳۹۸
دانستنی‌هایی از خانه داری که شاید ندانید

در پخت و پز نکات کلیدی زیادی وجود دارد که می توانید آنها را به‌کار گیرید تا آشپزی آسان تر و بهتری داشته باشید. نمونه های زیر در این زمینه است که منیــــــره دانایی،  مولف کتـــــاب ترفندهای خانه داری به آنها اشاره می کند.اگر فلفل غذای شما زیاد شد: چند دقیقه قبل از آنکه غذا را از روی حرارت بردارید، آب یک عدد لیموترش تازه را در آن بریزید و خوب هم بزنید؛ به طرز قابل ملاحظه‌ای تندی غذا از بین خواهد رفت. اگر غذا بی نمک شد:  اگر غذای شما بی نمک شده است، هرگز  نمک خشک روی آن نریزید، بلکه مقدار نمک مورد نیاز را در آب جوش حل کنید. سپس داخل غذا بریزید تا به همه جای آن برسد.کوکو سبــــــــزی و کتــــــلت: برای خوشمزه‌تر شدن کوکو سبزی می توانید کمی زرشک، گردو  یا پیازچه خرد شده به آن اضافه کنید. برای درست کردن کتلت، آب پیاز و سیب زمینی را بگیرید تا خوشمزه‌تر شود و در روغن وانرود. برای ایجاد چسبندگی بیشتر، خمیر کتلت را خوب ورز دهید. کوفته: به مایع کوفته، آرد نخودچی و تخم مرغ اضافه کنید و حرارت زیر ظرف را زیاد کنیــــــد تا کوفتـــــــه‌ها وانرود.  دلمه برگ مو: برای خوشمزه‌تر شدن دلمه از مخلوط تمر هندی و آب استفاده کنید.

url : http://www.isfahanziba.ir/node/98384

اصفهان زیبا را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

 

 

ضمائم روز

پیوست‌ها

  

 

 

بایگانی