ویژه نامه ها

اشتراک الکترونیکی روزنامه

CAPTCHA ی تصویری

شماره های پیشین

روهم‌خوری، آفت سلامت است

تاریخ درج : یکشنبه ۵ اسفند ۱۳۹۷
شماره روزنامه: 

روی هم‌خوری از عادات بد غذایی است که خیلی‌ها انجام می‌دهند و غافل از عواقب آن هستند. به گفته دکتر محمد دریایی، متخصص علوم زیستی و گیاهان دریایی فرض کنید می‌خواهیم کته بپزیم، اگر در حالی‌که آب برنج می‌جوشد، مقداری آب سرد بریزید، از جوش می‌افتد. آیا غیر از این است؟ همانطور تخمه‌ای که می‌خورید، هضم جدیدی می‌خواهد و در نتیجۀ تداخل، هضم غذای سابق مختل می‌شود، تخمه هضم نمی‌شود و معده‌تان را هم خراب می کند. دم به دم غذا خوردن باعث ناراحتی معده، روده و کبد می‌شود‌. اگر میخ روی میخ بکوبیم، میخ زیری بیرون می‌رود. منظور این است که اگر بعد از غذا خوردن بلافاصله غذا خوردی، غذای سابق خارج می‌شود! منابع فیزیولوژی می‌گویند: غذا باید چند ساعت در معده و روده بماند تا هضم شود و روده‌ها کار کند تا شیره غذا را بگیرد.خیلی عجیب است که این حرف‌ها، معنای خودش را از دست داده است.‌ می‌گوید من جانم را برای شکم می‌خواهم سر و جانم فدای شکم‌!  غذاهای طبیعی که ریشه حیات طیبه در همین طیبات خوراکی است، فراوانند.‌ قرآن کریم حدود ۳۰ مورد را که دگرگون‌ساز حیات آدمی است، معرفی کرده که در رأس این هرم غذایی عسل، سیر، خرما، زیتون، انجیر، انار و انگور قرار دارد. فرآورده‌های لبنی طبیعی مانند ماست، دوغ، کره و روغن حیوانی به‌ویژه روغن گاوی، گوشت و شیر شتر و صدها مواد خوراکی که در روایت مستند شیعه از قول معصومین بر آنها تاکید شده است، می‌توانند سلامت جامع را برای بشریت به ارمغان آورند.‌سیب و آب هویج چه اشکالی دارد که مردم به چنین مواد غذایی بی‌توجه‌اند، اما تخمه شور را که پر از نمک و روغن سرخ کردنی است و چیپس را که با شدت حرارت می‌دهند و سرطان‌زاست، بیشتر مصرف می کنند!/گروه سلامت

url : http://www.isfahanziba.ir/node/91051

اصفهان زیبا را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

 

 

ضمائم روز

پیوست‌ها

  

 

 

بایگانی