شما اینجا هستید
حل + مسئله
روشهای هوشمند برای معرفی خود در مصاحبه کاری
مصاحبههای شغلی کار سادهای نیستند. در حقیقت، بیشتر مردم هر زمان که نیاز به شرکت در یک مصاحبه دارند، از این امر بیزارند، مهم نیست که چقدر آن کار را بخواهند. چرا؟ چون مجبورند با یک غریبه در اتاق بنشنید در حالی که او تمام تصمیمات حرفهای که تا به حال گرفتند را قضاوت میکند. با این حال، مصاحبه شغلی یک وسیله ضروری برای گرفتن شغل است، بنابراین مسئولیت ما قبل از هر یک از این جلسات حرفهای، آماده سازی برای آن است. آماده سازی سوالات معمول مصاحبه میتواند به شما کمک کند احساس راحتتری داشته باشید.
انگیزههای مصاحبه کننده را درک کنید
با پرسشهایی مانند «چطور خودتان را توصیف میکنید؟» مصاحبه کننده سعی دارد اطلاعات بیشتری درباره شما و نحوه قضاوت درباره خودتان را پیدا کند.دلیلی که این سوال خاص از شما پرسیده میشود این نیست که مدیر استخدام میخواهد درباره محدوده واژگان شما بیشتر بیاموزد، بلکه با این سوال، او ارزیابی میکند که آیا میتوانید با فرهنگ و محیط کار شرکت هماهنگ باشید یا خیر. بنابراین، بهترین راه برای پاسخ به این سوال این است به آنها نشان دهید که مناسب برای این موقعیت هستید، یعنی: شما مهارت مورد نیاز را دارید و شخصیت شما نیز بسیار مناسب است.
درباره فرهنگ شرکت، اطلاعات بیشتری کسب کنید
تحقیق درباره شرکت قبل از مصاحبه، همانطور که احتمالا میدانید، ضروری است. بعضی از مدیران استخدام از شما میپرسند که آیا به وبسایت آنها سر زدهاید و آنها همچنین انتظار دارند که شما جزئیات زیادی درباره عملکرد آنها بدانید.آنچه باید انجام دهید این است که به تحقیق درباره فرهنگ شرکت بپردازید، بنابراین به صفحات رسانه های اجتماعی شرکت بروید و عکسهای شرکت را جستوجو کنید. بیشتر شرکتها دستکم یک عکس از جشن سال نو یا از جمع آوری کمکهای مالی در رسانههای اجتماعی به اشتراک گذاشتهاند و این تصاویر و پستها میتوانند به شما در درک فرهنگ سازمانی شرکت کمک کنند.
بهترین ویژگیها و خصوصیات خود را شناسایی کنید
دو مرحله اول مربوط به تحقیق و درک چگونگی برآورده کردن انتظارات مصاحبه کننده است. این مرحله با انجام اقدامات به منظور برآورده کردن انتظارات آنها انجام میشود. اولین کاری که باید انجام دهید این است که با یک دوست یا یک عضو خانواده بنشینید و هر کلمهای را که به ذهن میآید و مربوط به شماست، یادداشت کنید. برای مثال، اگر رویا پرداز هستید آن را بنویسید یا اگر شخصی بسیار تمیز و مرتب هستید، آن را نیز یادداشت کنید. گام بعدی تطبیق خصوصیات خود با انتظارات شرکت است. یکبار دیگر شرح کار را بخوانید و دور کلمههای مشابه به آنچه در فهرستتان است دایره بکشید. بنابراین، اگر شما برای مثال «رویاپرداز» را در لیست خود دارید و این شرکت به دنبال فردی با ایدههای نوآورانه است، پس میتوانید خود را به عنوان فردی با چشم انداز توصیف کنید.در نهایت بهترین راه پاسخ دادن به این سوال این است: «من میتوانم به راحتی با شرایط جدید کاملا هماهنگ شوم و فکر میکنم چالش یادگیری چیزی جدید، نیمی از سرگرمی است. به همین دلیل همیشه خودم را وادار به رشد میکنم و همچنان به بهبود خودم ادامه میدهم.»من کسی هستم که به قدرت ارتباطات اعتقاد دارد. از نظر من، داشتن کانالهای ارتباطی باز با همه میتواند به طور قابل توجهی به تیم و نتایج آنها کمک کند. شناسایی یک راه هوشمندانه برای پاسخ دادن به «چطور خودتان را توصیف میکنید؟» میتواند به شروع مصاحبه به صورت خوب کمک کند. به خاطر داشته باشید که بیش از حد آن را انجام نمیدهید و صادقانه باشید، زیرا اگر صادق نباشید، بعدا مشخص میشود و به تصور مصاحبهکننده از شما خدشه وارد میشود.
منبع: Careeraddict
روش های جذب نیرو که کارجویان را فراری می دهد
همه سازمانها استراتژیهایی برای جلب مشارکت مشتری دارند. اما اغلب سازمانها هیچ استراتژی در رابطه با تجربه متقاضی ندارند.چرا فرآیندهای جذب نیرو تا این حد فاجعهاند؟ چون ما هنوز هم ذهنیت قدیمی خودمان را داریم. هنوز هم فکر میکنیم قدرت دست کارفرماست و کارمند، مثل قطعهای است که میتواند عوض شود. متقاضیان کار حتی از کارکنان نیز کم اهمیت ترند. آگهیهای استخدامی که به زبان خشک و رسمی نوشته شده است.آگهیهایی که محدوده حقوق را تعیین نمیکنند. سیستمهای ردیابی کمسرعت که جویندگان کار را وادار میکنند دهها فرم اینترنتی پر کنند. ایمیلهای اتوماتیکی که به متقاضی میگویند: «اطلاعات شما دریافت شد»، اما هیچ اطلاعات مفیدی به متقاضی نمیدهند. مصاحبههایی که شامل سوالهای کلیشهای هستند و مسئول مصاحبهای که هیچ اطلاعاتی درباره شغل مربوط ندارد و هنوز رزومه متقاضی را ندیده است.درخواست از متقاضی مبنی بر افشای حقوق سابقش، بهعنوان یکی از شروط استخدام. یک مسئول استخدام باتجربه، به راحتی میتواند با نگاهی به رزومه فرد و صحبت با او، ارزش بازار او را تخمین بزند.
url : http://www.isfahanziba.ir/node/83080