ویژه نامه ها

اشتراک الکترونیکی روزنامه

CAPTCHA ی تصویری

شماره های پیشین

تافی را برای تنوع در خانه تهیه کنید

تاریخ درج : سه شنبه ۲۳ مهر ۱۳۹۸

 مواد لازم :

شکر :۱۰۰ گرم 

 آب: ۵۰ گرم 

 سرکه: ۵۰ گرم

طرز تهیه: در مرحله اول شکر و آب و سرکه را با هم جوشانده تا قوام آید. در مرحله بعد سینی را چرب کرده و مواد  را در آن ریخته، وقتی نیم گرم شد تا حد ممکن آن را کشیده تا دراز شود. در نهایت و پس از سرد شدن آن را قطعه قطعه کرده و در ظرف مناسب بچینید. نکته: به جای شکر سفید بهتر است از شکر قهوه‌ای استفاده کنید تا کم‌ضرر  باشد.  

url : http://www.isfahanziba.ir/node/102328

اصفهان زیبا را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

 

 

ضمائم روز

پیوست‌ها

  

 

 

بایگانی